Country flag icon

Fri Fragt ved køb for 450 kr.

ØL OG KIRSEBÆR PÅ TVÆRS AF GRÆNSER

ØL OG KIRSEBÆR PÅ TVÆRS AF GRÆNSER
2021-06-29

Frederiksdal Kirsebærvin samarbejder med Yardley Brothers Craft Brewery i Hong Kong. Bryggeriet har produceret Frederiksdal Cherry Sour Ale Brew, som har lagret på vores brugte egetrælsfade. Nu serveres øllen på Michelin Restaurant Roganic i Hong Kong.

For os er det vigtigt at have gode og tætte relationer til vores samarbejdspartnere. Et eksempel på et godt samarbejde er med Yardley Brothers Craft Brewery fra Hong Kong, som er et af Asiens mest innovative håndværksbryggerier.

Bryggeriet har købt nogle af vores egetræsfade til en ny produktion af øl. Under hele processen har vi været i tæt kontakt med bryggerne via videomøder, hvor vi udvekslede erfaringer. Resultatet blev Frederiksdal Cherry Sour Ale Brew, som blev lanceret i sidste uge på Michelin restauranten Roganic i Hong Kong. Udover Michelin stjerne har restauranten, som den eneste i Hong Kong, modtaget en Michelin Gren Star, som er en anerkendelse for, at de har fokus på bæredygtighed.

Frederiksdal Cherry Sour Ale Brew var en del af menuen ved et særligt arrangement i sidste uge – og vi har kun fået god respons. At den første produktion af øl blev udsolgt samme dag som lanceringer taler også sit eget tydelige sprog.

Kurv
Din kurv er tom
Har du en rabatkode?
450
Fragt
dk
kr
DKK
gratis fragt
fragt
Køb for
mere og få gratis fragt
Alle priser er inkl. 25% moms